Dickens street, achter het Raadhuis.

29 Nov 2015

De Dickens street  (alleen bereikbaar vanaf de Grotestraat) wordt dit jaar geheel  opnieuw opgebouwd met 15  prachtige huizenhoge nieuwe Victoriaanse gevels, ontworpen door Hans Walters en geschilderd door de kunstenaars Hans Walters, Suzanne van Hal, Anne-Marie Somers , Marieline van Wely en vrijwilligers. Ook het kasteel van en met Queen Victoria met haar gevolg zal niet ontbreken evenals het kerkhof met grafstenen van beroemde mensen  uit die tijd.  


De talrijke  deelnemers aan de workshops op de Dickens Academy Drunen, incl. de zangers en de muzikanten, kruipen allen in de huid van hun bijzondere Dickens personage.Er zal veel interactie en andere verrassende acts te zien zijn met elkaar en met het publiek.  Wat en hoe ? Dat moet u zelf komen beleven. 


De deelnemers van de Dickens Academy zullen u meenemen in die bijzondere wereld van de beroemde schrijver Charles Dickens, die de wantoestanden van die tijd aan de kaak stelde. Maar….Pas op voor schooiers en ander gespuis !!!!

 

 

 

Please reload

NIEUWS

GEZOCHT VRIJWILLIGERS!

September 30, 2017

1/3
Please reload

Recent geplaatst

November 24, 2019

December 16, 2017

December 16, 2017

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Please reload

  • Wix Facebook page

STICHTING DICKENSFESTIJN DRUNEN

Raadhuisplein 10 5151JH Drunen

KvK 60377852

Cookieverklaring www.dickensfestijndrunen.nl:

Deze website is gemaakt door 

Creative-PME Drunen

Promoties - Multimedia - Entertainment

creative-pme@ziggo.nl

06-36319786