Dickensfestijn Drunen; Populaire kerstmarkt volgens KERSTMARKTEN.NET

30 Nov 2015

 

De bekende website Kerstmarkten.net heeft de kerstmarkt van het Dickensfestijn Drunen gekozen tot een van de meest populaire kerstmarkten van Nederland! Tijdens het Dickensfestijn Drunen dat gehouden wordt op zondag 20 december van 12.00 uur tot 17.00 uur staat deze grote kerstmarkt verspreid in het hele centrum van Drunen. 150 kramen zijn gevuld met allerlei (kerst) artikelen die worden gepresenteerd door een aantal  uitbaters in origineel Dickens kostuum. De grote variatie en de kwaliteit van het aanbod zorgt ervoor dat deze kerstmarkt ook gerekend mag worden tot een van de leukste en grootste van Brabant!

 

Bent u het eens met KERSTMARKTEN.NET deel dan uw mening.
 

Please reload

NIEUWS

GEZOCHT VRIJWILLIGERS!

September 30, 2017

1/3
Please reload

Recent geplaatst

November 24, 2019

December 16, 2017

December 16, 2017

December 15, 2017

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Please reload