Zomaar een reactie !!

21 Dec 2015

Via onze website en facebook pagina ontvingen we heel veel geweldige reacties zo ook deze;

 

Gisteren kwamen we voor het eerst naar het Dickensfestijn. Wat een aangename verrassing! Ongelooflijk hoeveel moeite de deelnemers en de inwoners gedaan hadden om er iets moois van te maken. Zoveel zin voor detail en sfeer. Ook de kleinkinderen vonden het geweldig en ze willen het volgende jaar terugkomen. Vooral de Dickensstraat hadden ze bijzonder mooi gevonden. Ook de vioolspelende kinderen, de ganzen, de paarden, de schapen, de vele zanggroepen met mooie, niet-commerciële liederen, de hele Dickensachtige stoet... En -onverhoopt- géén toegang te betalen! Dat bedrag konden we lekker toevoegen aan ons budget voor de smoutebollen, Transsylvaans gebak, braadworsten, gerookte zalm, kibbelingen, palingbroodjes, koffie, frisdrank.... We hebben er allemaal van genoten. Het was lekker. Tot volgend jaar en proficiat voor deze échte kersthappening! Bedankt Drunen!!!

 

familie P........... Antwerpen

 

DANK JULLIE WEL !! Organisatie Dickensfestijn Drunen

 

 

Please reload

NIEUWS

GEZOCHT VRIJWILLIGERS!

September 30, 2017

1/3
Please reload

Recent geplaatst

November 24, 2019

December 16, 2017

December 16, 2017

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Please reload

  • Wix Facebook page

STICHTING DICKENSFESTIJN DRUNEN

Raadhuisplein 10 5151JH Drunen

KvK 60377852

Cookieverklaring www.dickensfestijndrunen.nl:

Deze website is gemaakt door 

Creative-PME Drunen

Promoties - Multimedia - Entertainment

creative-pme@ziggo.nl

06-36319786