Kennismakingsavond figuranten

10 Nov 2017

Aan alle deelnemers van het Dickensfestijn Drunen

 

Onlangs heb je je opgegeven als figurant voor het Dickensfestijn / Dickens by Night 2017. Iets waar wij als organisatie heel erg blij mee zijn.

 

Er is binnen de organisatie het een en ander veranderd met het vertrek van Ada Huis in 't Veld. Zo zijn Hannie van Spijk-Rijpert en Wendy de Kok (beide van ONA) bij onze organisatie gekomen en verantwoordelijk voor de theatrale invulling van het festijn. Daarbij worden ze waar mogelijk bijgestaan door Mirabel Gruys. Een enorme klus voor dit team, maar ook zien we dat door een andere insteek veel mogelijkheden ontstaan.

 

In tegenstelling tot eerdere edities willen we geen stukjes/rollen vooraf instuderen, maar willen we je vooral veel vrijheid geven om jezelf te ontplooien. Natuurlijk wel in de (tijds)geest van Dickens.

 

Tegelijk willen we voorkomen dat we teveel van hetzelfde krijgen en verzoeken we jullie allemaal om breder te denken dan de rol van straatschoffie, dronkaard of vrouw van lichte zeden. Denk daarbij aan


​​Rondom deze typetjes en de diverse "speelruimtes" hebben we hele leuke ideeën ontwikkeld waar we jullie graag in willen meenemen. Tevens willen we natuurlijk met iedereen persoonlijk kennismaken en kijken hoe we elkaar kunnen helpen met het neerzetten van je rol.

 

Daarom nodigen wij graag iedereen uit voor een 1e kennismakingsavond op dinsdag 14 november aanstaande in De Wegwijzer (Von Suppéstraat/Chopinstraat) in Drunen.

 

Heb je eigen ideeën breng deze mee, hetzelfde geldt voor passende kleding, attributen en meer. Wij zorgen voor een lekker (GRATIS) kopje koffie of iets fris.

 

We zien je graag!

Kun je niet deze avond meld dit dan even vóór 14 november bij Hannie of Wendy !

 

Waar:          (voormalig) Basisschool De Wegwijzer,

                    Von Suppéstraat/Chopinstraat Drunen.

Wanneer:  14 november 19.00 uur

 

 

Please reload

NIEUWS

GEZOCHT VRIJWILLIGERS!

September 30, 2017

1/3
Please reload

Recent geplaatst

November 24, 2019

December 16, 2017

December 16, 2017

December 15, 2017

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Please reload