Kennismaking figuranten

15 Nov 2017

Wat was het druk en gezellig! Deze week maakten bijna 40 nieuwe acteurs en figuranten kennis met elkaar, het verhaal van Dickensfestijn en de organisatie. De diversiteit is groot: jong en oud,  nieuw of al zeer bekend. Eén ding hadden ze allemaal gemeen: "Wij hebben er zin in!"

 

Om 19.00 uur druppelden alle acteurs binnen en bij een kop koffie of thee heette Joes, Wendy en Hannie allen welkom.  Na een algemeen praatje over Dickensfestijn Drunen werden de acteurs in groepjes verdeeld. Er werd gesproken over Charles Dickens en de sfeer uit die tijd. Over de rol die iedereen wil spelen en wat daarvoor nodig is aan inlevingsvermogen, make-up en kleding. Uiteraard werd er stilgestaan bij de route, de Dickensparade en de indeling van het evenement. 

 

Op zaterdagavond start het Dickensfestijn Drunen om 17.00 uur. Op het Raadhuisplein en in Dickensstreet creëren we een Winterse sfeer op de grote kerstmarkt met ruim 100 kramen met leuke kerstartikelen en lekkere eet- en drankstalletjes. Zondag 17 december vervolgen we de kerstmarkt en zullen ook de overige straten in het centrum geheel in Dickensstijl worden aangekleed. Overal vinden optredens plaats en in de kerk staat een levende kerststal en zingen koren hun liedjes. Tijdens de Dickensparade, in Dickensstreet, rondom de kerstmarkt en in alle straten van het centrum, de acteurs kom je overal tegen.

 

Iedereen heeft inmiddels een passende rol gekozen. Vaak was dat al meteen duidelijk: "Ik speel het liefst Scrooge" of "Wij willen echt iets vies spelen!" Het is allemaal mogelijk bij Dickensfestijn Drunen op 16 en 17 december a.s. :-) Dat wil je toch niet missen!

 

Yes, de voorbereidingen kunnen verder van start!

 

 

 

 

 

Please reload

NIEUWS

GEZOCHT VRIJWILLIGERS!

September 30, 2017

1/3
Please reload

Recent geplaatst

November 24, 2019

December 16, 2017

December 16, 2017

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Please reload

  • Wix Facebook page

STICHTING DICKENSFESTIJN DRUNEN

Raadhuisplein 10 5151JH Drunen

KvK 60377852

Cookieverklaring www.dickensfestijndrunen.nl:

Deze website is gemaakt door 

Creative-PME Drunen

Promoties - Multimedia - Entertainment

creative-pme@ziggo.nl

06-36319786