Programma is definitief

8 Dec 2017

Dickensfestijn Drunen is hét december-uitje voor het hele gezin. Naast een sfeervolle kerstmarkt, gezellige eet- en drankkramen, een kerstconcert, optredens in de Lambertuskerk, kerstvuren, koren, orkesten en straattheater zijn er diverse activiteiten voor kinderen. Denk aan een spectaculaire roofvogelshow, vuurspuwers, circus- en kermisacts uit de negentiende eeuw, een levende kerststal, kerstverhalen, schapen en ganzen en een draaimolen. De iets oudere kinderen kunnen griezelen op het kerkhof in Dickensstreet, waar ze meer te weten komen over Charles Dickens en zijn familie. Op zaterdagavond starten we Dickensfestijn Drunen met een lampionnenoptocht samen met de Clan Lamont Pipe band.

 

Bekijk hier het volledige programma, de plattegronden, route en parkeren. Kom, begeef en beleef Dickensfestijn Drunen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

NIEUWS

GEZOCHT VRIJWILLIGERS!

September 30, 2017

1/3
Please reload

Recent geplaatst

November 24, 2019

December 16, 2017

December 16, 2017

December 15, 2017

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Please reload