top of page

Henri en zijn Smaakmakers

Henri is, net als het Dickensfestijn, te vinden in Drunen. De meeste mensen uit de buurt kennen Henri als ‘de Soepfabriek’. Dit Brabantse familiebedrijf maakt niet alleen kant-en-klare soepen, maar ook verse sauzen en maaltijden.


Henri, dat is namelijk de kok voor de chef én de kok voor thuis. Zowel professionele- als thuiskok met weinig tijd helpen we graag met een verantwoorde én lekkere keuze. En dat al sinds 1979.


Henri is groeiende en is dus ook op zoek naar mensen die het leuk vinden om ons team van ‘Smaakmakers’ te komen versterken. Kom helpen met het voorbereiden, koken, verpakken of verzenden van de smakelijke producten.

Als je bij Henri werkt, ben je in zelfsturende teams verantwoordelijk voor de gerechten die we - samen - maken. Altijd met liefde en zorg voor het eindproduct. Altijd met de beste ingrediënten. Om gerechten met betekenis te maken. Met in je achterhoofd de gast die straks gaat genieten van het gerecht waar jij straks wellicht aan bij mag dragen. Interesse? Kijk op www.werkenbijhenri.nl voor alle vacatures!
Kommentare


bottom of page