Thuis in Drunen!

Onze makelaars zijn zelf ook thuis in Drunen! Wij helpen je dan ook graag bij de zoektocht, verkoop, aankoop, taxatie of financiering van je woning. Alle kennis en disciplines hebben we onder één dak en je hebt bij Staete jouw eigen Persoonlijk adviseur wonen. Iedere dag opnieuw zijn onze woonspecialisten actief in een groot marktgebied. Naast Drunen hebben we ook vestigingen in Vlijmen, Waalwijk, 's-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel en Boxtel. Ook in deze vestigingen helpen we je graag.


Droom jij van een ander huis? Wil je meer weten over het vinden/ aankopen van een nieuwbouwhuis? Wij verkopen alleen projecten waarvan we met volle overtuiging van kunnen zeggen dat het een goed project is; betrouwbare ontwikkelaars en aannemers, mooie, goed doordachte woningen. Woningen waar we 100% achter kunnen staan.


Wil jij samen met Staete op zoek naar een nieuwe woning, daarvoor hebben we Staete Samen Zoeken.


Voor financieel advies over een hypotheek of voor het verduurzamen of verbouwen van je woning kun je terecht bij Staete Hypotheken.

Wil jij groter, kleiner of anders gaan wonen? Het begint met de eerste stap.

Wij heten je van harte welkom in onze vestiging in de Achterstraat 14a in Drunen. We drinken graag samen met jou een kop koffie!


Je kunt ons bereiken op nummer 0416 - 376 141 of per mail: infodrunen@staete.nl


Wat je woonvraag ook is, wij helpen je.

Wij zijn Staete, woonspecialisten die verder gaan.

www.staete.nl