top of page

Wil jij deel uitmaken van het Dickensfestijn Drunen en schitteren als Dickens personage of werk je liever achter de schermen in de op- en afbouw, de catering of wil je gewoon je handen uit de mouwen steken voor het festijn? 
Geef je dan snel op! Alleen nieuwe 'vrijwilligers' hoeven zich aan te melden.

Figuranten;
Laten samen met Hannie, Mirabel en Wendy weer vele karakters van Dickens tot leven komen. Daarbij zijn we op zoek naar (oud) toneelspelers, figuranten of misschien wel jou! 

Bouwers;
Met Bert, Hans en vele anderen bouw je het schitterende Dickens straatje en diverse andere locaties op in aanloop naar het Dickensfestijn.

Cateraars;
Ook de inwendige mens van al onze medewerkers moet goed verzorgd worden. Samen met Jos en zijn ploeg ga je daar voor zorgen. Jij zorgt ervoor dat niemand iets te kort komt tijdens het Dickensfestijn.

Handen uit mouwen stekers;
Naast de bouwploeg hebben we nog veel andere zaken die gedaan moeten worden voor, tijdens en na het evenement. Vind je het leuk om van alles te doen en er voor te zorgen dat het Dickensfestijn samen met alle andere vrijwilligers een succes wordt? Meld je dan aan. We kunnen alle hulp gebruiken!
Wat wil je voor Dickensfestijn Drunen doen?

Je bericht is verzonden naar vrijwilliger.dickensfestijn@gmail.com. We nemen spoedig contact met je op !

bottom of page