CONTACT

 

Wilt u meer weten ? 

Contactpersoon Kerstmarkt Dickensfestijn Drunen

Ad van der Doelen

06-23404316

marktmeester.dickensfestijn@gmail.com

  • w-facebook
INSCHRIJVEN DEELNEMERS AAN KERSTFAIR / KERSTMARKT DICKENSFESTIJN / DICKENS BY NIGHT DRUNEN EDITIE 2021

 

Het Dickensfestijn trok twee jaar (2019) ruim 45.000 bezoekers naar het centrum van Drunen en is daarmee een van de meest succesvolle kerstmarkten in Noord-Brabant. Het kleinere Dickens by Night is compacter maar volgens de reacties van bezoekers en ook handelaren misschien nog wel beter qua resultaat. Op beide evenementen treffen de bezoekers naast diverse optredens van koren en andere muziekgezelschappen ook vele Dickenskarakters aan in de straten van Drunen.  In het "nieuwe" Dickensstraatje naast het oude gemeentehuis voerden toneelspelers kleine acts op, zoals mopperende wasvrouwen, stelende straatschoffies en ondeugende schoorsteenvegers. 

 

2021 wordt weer mooi. Het aantal locaties met Dickenstaferelen wordt uitgebreid. De kerstmarkt wordt op een aantal punten aangepast. De onderverdeling tussen de  Kerstfair in Dickensstijl en een meer algemene kerstmarkt blijft. Verder worden een aantal aandachtspunten van 2019 aangepakt.

 

Ook voor de editie 2021 biedt het Dickensfestijn ruimte voor handelaren, kooplieden en demonstrateurs. Om het karakter en de kwaliteit van het evenement te bewaken dient u zich vanzelfsprekend vooraf aan te melden. Deelname pas akkoord na schriftelijke bevestiging. 

 

Dit jaar maken we wederom onderscheid in tarief, locatie en uw wijze van participatie. 

 

Let op ! 

De eerste inschrijvers krijgen als eerste extra deelnemers informatie en de mogelijkheid om een plaats te reserveren. De organisatie wijst deze plaatsen toe en probeert op basis van verkregen informatie een gevarieerde markt te bieden aan haar bezoekers als ook dat er geprobeerd wordt om verzadiging (te veel aanbod zelfde product) tegen te gaan als ook de sfeer van de kerstmarkt en kerstfair te bewaken. Uw definitieve plaats wordt u toegewezen na ontvangst van het inschrijfgeld. De eerste betalers krijgen de mooiste plaatsen toegewezen. Inschrijvingen kunnen afgewezen worden. De organisatie is niet verplicht hier een reden voor op te geven. 

OPTIE 1: Deelnemer Kerstfair in Dickensstijl
op zaterdagavond 18 december 2021 van 17.00 - 22.00 uur of zondagmiddag 19 december 2021 van 12.00 - 17.00 uur   

(A-locatie in centrum, Raadhuisplein, Stationstraat, 1e deel Torenstraat, 1e deel Hugo de Grootstraat)

Om deel te nemen aan deze Kerstfair kennen we een paar eenvoudige voorwaarden:

- U verkoopt enkel en alleen kwalitatieve kerst/cadeau-artikelen danwel food in stijl van Dickensfestijn / Dickens by Night.

- Dit alles in een kraam welke door u stijlvol is ingericht/aangekleed (verplicht)

(GEEN EIGEN TENTEN/KRAMEN TOEGESTAAN)

- Verkoopwagens toegestaan mits in stijl en vanwege regelgeving noodzakelijk

- U en uw medewerkers zijn zelf verkleed in Dickensstijl (verplicht) LET OP ! Bij niet opvolgen van kledingvoorschrift volgt een boete of wordt uw deelname geweigerd.

OPTIE 2: Deelnemer Kerstmarkt 

op zondagmiddag 19 december 2021 van 12.00 - 17.00 uur

(Locatie aan de rand van het centrum!  2e deel Torenstraat, Aalbersestraat, Parkeerplaats EMTE, 2e deel Hugo de Grootstraat, Rabobank)

- U verkoopt meer algemene doch kwalitatieve cadeauartikelen of kleding (LET OP: NIET IN REKKEN !) of food.

- Dit alles in een kraam welke door u stijlvol is ingericht/aangekleed (wenselijk)

(GEEN EIGEN TENTEN/KRAMEN TOEGESTAAN)

- Verkoopwagens toegestaan mits in stijl en vanwege regelgeving noodzakelijk

 Natuurlijk zien we U en uw medewerkers graag verkleed in Kerstsstijl 

Kosten deelname kerstfair / kerstmarkt:

(Non-)food (Meenemen): 

Deelname (incl huur marktkraam + stroom (max 4 A) kost € 75,00  (zaterdagavond of zondagmiddag)
--> Beide dagen € 135,00  

 

Food/beverage (Direct te consumeren):

Deelname (incl huur marktkraam + stroom (max 4 A) kost € 130,00

 (zaterdagavond of zondagmiddag)

--> Beide dagen € 245,00

 

Kunstenaars/hobbyïsten kunnen zich aanmelden via deze link voor een aantal kunnen we een speciale aanbieding doen. 

De organisatie bepaalt op basis van uw informatie onder welke groep u valt. Mocht u ons bewust misleiden dan wordt u verwijdert van de kerstmarkt en uitgesloten van verdere deelname. 

INSCHRIJVEN KERSTFAIR / MARKT 
U kunt zich tot 30 november aanmelden voor editie 2021.

Door het onderstaande aanmeldformulier te verzenden waarin u duidelijk aangeeft ofdat u enkel op zaterdagavond of zondagmiddag wilt deelnemen of beide en op welke markt u wilt staan. (Kerstfair / Kerstmarkt) . Door het inschrijven verklaart u het reglement te hebben gelezen en akkoord te gaan met de inhoud. Meer informatie klik hier !

Uw boodschap is verzonden naar marktmeester.dickensfestijn@gmail.com De inschrijvingen worden in volgorde van binnenkomst beantwoord. Deze mailbox wordt periodiek beantwoord.

Aan bovengeplaatste kaarten/opzet kunnen geen rechten ontleent worden. De organisatie van het Dickensfestijn Drunen behoudt zich het recht voor zaken / locaties tussentijds te wijzigen. 

Chimney Cakes, Soep,brood, quiches, crêpes,zoete snacks, kerstoorbellen, gefrituurde aardappelspiraal op stok, Brocante, antiek en industriële interieur accessoires, kerstartikelen, serviesgoed, glazen en tafelkleden en servetten, feestelijke kleding, worstebroodjes handbeschilderd aardewerk voor op tafel. steigerhout artikelen, accessoires, kerstbomen, wandborden, lantaarns, knuffels e.d., alles zelf gemaakt, schorten, Fish&Chips, 

kinderbadjasjes, kindertasjes, Bloemen, kerstdecoraties, brocante, Engelse fudge en thee specialiteiten, hartige maaltijd broden en luxe Franse worsten, Handgesponnen wol en decoratie en accessoires, Hertengeweitjes. Skulls buffel, wandkleden en accesoires, Bunzlau Castle servies en textiel. Koffie,thee, choco en gluhwein, Droge worst, Zelfgemaakt (zijden) kerststukken en decoratie, Wildzwijn/Hert/Ree Pate's, galettes (zoete en hartige flensjes) nostalgische tafel, serviesgoed, tafelkristal, kandelaars, zilver, verzilverd bestek, messenleggers, dit alles aangekleed in de sfeer van kerst. Zelf gemaakte kerstdorpen op schors, boomschijven en in lantaarns, English pie, Brabantsche Worstenbroodjes, tassen met koeienvacht, trendy reistassen van geiten leer. plus heerlijke warme pantoffels van echte schapenwol/leer. poffertjes; lollywafels, jams/chutney/picalily/zoetzuur, lekkere dingen voor bij een kaasje/borrel. Engelse christmas cake en mince pies, traditioneel voor een Engelse kerst, chocolade specialiteiten, Schrobbeler, Kerstengeltjes, Old Englisch Ale, en nog veeeel meer.