top of page

Dickens by Night Zaterdagavond 21 december 2024
van 17:00 tot 22:00 uur

Op en rond het Raadhuisplein in Drunen heerst een winterse sfeer met vuur, aangelichte gevels, brandende oude lantaarns en duizenden lampjes. U waant zich terug in de tijd van Dickens.. In Dickensstreet flaneren keurige dames en heren met hoge hoeden tussen het werkvolk. Maar pas op voor het schorem en de schooiers want voor je het weet........ Meer dan 400 figuranten nemen u mee naar de tijden van weleer. 

Er zijn optredens van koren of gewoon een klein muziekske en zelfs een groot Symfonisch Blaasorkest. Kom kijken naar de optredens in het Queen Victoria Theatre, de Lambertuskerk, de kiosk, in Dickensstreet of verbaas u over de bijzondere mensch bij de PA Barnum Freakshow. 

Neus lekker rond op de Dickens kerstfair, een sfeervolle kerstmarkt met zo'n 70 marktkramen, vol met prachtige cadeaus en bijzondere kerstartikelen. 

U kunt zich opwarmen met warme chocomel of glühwein bij een sfeervol kerstvuur en zich vergapen

aan de show van onze vuurspuwer.

Deze avond zijn er optredens van ondermeer ATK Brass,  Eijgen Wijsch,  Southern comfort barber gals, Trio Dickensnaer, Rainbowswing , De Longstreetsingers , Vocality,  Trés Jolie ,  Best Gemutst , Amicanto,  Gert de Orgelman, Dickens voices, Saxuo, Mixed UP, van Hurrezegge en het Symfonisch Blaasorkest van Harmonie Drunen.

bottom of page