Zaterdagavond 14 december 2019 17.00 - 22.00 uur Voor de vijfde keer DICKENS BY NIGHT met een uitgebreide KERSTFAIR op en rond het Raadhuisplein.

Zaterdag 14 december 2019, 17.00-22.00 uur. Voor de 5e keer verandert het gebied rond het oude Raadhuis van Drunen in een geweldig sfeervol kersttafereel. Dit jaar met een heuse luxe kerstfair in de Grotestraat, de Stationsstraat en op het Raadhuisplein. Achter het Raadhuis herrijst wederom de Dickensstraat. Op diverse plaatsen zijn optredens, er hangt een geur van punch en gepofte kastanjes, marshmallows, glühwein en brandend hout. Al oude kerstliederen zijn te horen. Vuurkorven en duizenden kleine lichtjes zorgen voor een sprookjesachtige sfeer. 

 

In een geweldig sfeervolle setting nemen wij u mee naar de wereld van Dickens in de avonduren. Tijdens dit evenement zal de Dickensstreet feestelijk geopend zijn met doorlopende optredens en verrassende acts. Het publiek wordt meegenomen naar Princelet Street in Londen tijdens het Victoriaans tijdperk. In deze sfeervolle en intieme sfeer bent u getuige van de sprookjesachtige wereld van de Engelse schrijver Charles Dickens. De gevels worden aangelicht, er is vuur, oude lantaarns, authentieke eet en drank stalletjes in een winterse sfeer. Op en rond het oude Raadhuis van Drunen herreist een heuse luxe kerstfair. Zie de lampjes, kaarsjes, het vuur. Ruik de gluhwein, varken aan het spit, marshmellows en het knapperend hout.


Er lopen weeskinderen rond, schoorsteenvegers,gekken,zwervers en dronkaards. Maar ook kantoorklerken, oude vrijsters, christmas carol singers,deftige notabelen en de bekende figuren uit de boeken van Dickens. Daarnaast zijn er kerst optredens van diverse koren en muziekgezelschappen.

Op het Raadhuisplein bent u getuige van de Dickens Christmas fair,een sfeervolle kerstmarkt met prachtige cadeautjes en bijzondere kerstartikelen. Er zijn schapen,vuurspuwers en een sfeervol kerstvuur.


Altijd al nieuwsgierig geweest hoe het Dickens gevoel bij avondlicht is,kom dan op zaterdag avond 14 december van 17.00 tot 22.00 uur naar het centrum van Drunen en ervaar het Victoriaans tijdperk in het donker!

TOEGANG GRATIS !!