top of page

100e aanmelding kerstmarkt rond Dickensfestijn een feit.

De afgelopen week mochten we de 100e aanmelding ontvangen vwb de kerstmarkt rond het Dickensfestijn. Met het steeds groter aantal te verwachten bezoekers is het van belang om naast een breed Dickensprogramma ook een breed aanbod te bieden. Aanmelden kan nog steeds alleen wordt niet iedereen meer toegelaten om brancheverzadeging tegen te gaan.

Wat gaat deze kerstmarkt u nu zoal bieden: Chimney Cakes ( Cake zoet of hartig in vorm van Schoorsteen); Heerlijke soepen met aanverwante producten zoals soepstengels, brood, quiches etc, crêpes,zoete snacks, Kerstoorbellen, Twisto's, de gefrituurde aardappelspiraal op stok, Brocante, antiek en industriële interieur accessoires, Feestelijke Kleding Brocante kerstartikelen, serviesgoed, glazen en tafelkleden en servetten, worstebroodjes Kleurrijk Spaans handbeschilderd aardewerk voor op tafel. steigerhout artikelen, accessoires (kerstbomen, wandborden, lantaarns, enz) schorten/kinderbadjasjes/kindertasjes, knuffels e.d., alles zelf gemaakt, Bloemen, kerstdecoraties, brocante, Engelse fudge en thee specialiteiten, hartige maaltijd broden en luxe Franse worsten, Handgesponnen wol en decoratie en accessoires gemaakt van handgesponnen wol, Hertengeweitjes. Skulls buffel, wandkleden en accesoires, Bunzlau Castle servies en textiel. Koffie,thee, choco en gluhwein, Droge worst, Zelfgemaakt (zijden) kerststukken en decoratie, Wildzwijn/Hert/Ree Pate's Puur en Natuurlijke producten, Crepes en galettes (zoete en hartige flensjes) nostalgische tafel, serviesgoed, tafelkristal, kandelaars, zilver, verzilverd bestek, messenleggers, dit alles aangekleed in de sfeer van kerst. Zelf gemaakte kerstdorpen op schors, boomschijven en in lantaarns, English pie, Brabantsche Worstenbroodjes, tassen met koeienvacht, trendy reistassen van geiten leer. plus heerlijke warme pantoffels van echte schapenwol/leer. poffertjes; glühwein; warme chocomel; eventueel lollywafels, jams/chutney/picalily/zoetzuur, lekkere dingen voor bij een kaasje/borrel. Engelse christmas cake en mince pies, traditioneel voor een Engelse kerst.

bottom of page