top of page

Dickens street, achter het Raadhuis.

De Dickens street (alleen bereikbaar vanaf de Grotestraat) wordt dit jaar geheel opnieuw opgebouwd met 15 prachtige huizenhoge nieuwe Victoriaanse gevels, ontworpen door Hans Walters en geschilderd door de kunstenaars Hans Walters, Suzanne van Hal, Anne-Marie Somers , Marieline van Wely en vrijwilligers. Ook het kasteel van en met Queen Victoria met haar gevolg zal niet ontbreken evenals het kerkhof met grafstenen van beroemde mensen uit die tijd.

De talrijke deelnemers aan de workshops op de Dickens Academy Drunen, incl. de zangers en de muzikanten, kruipen allen in de huid van hun bijzondere Dickens personage.Er zal veel interactie en andere verrassende acts te zien zijn met elkaar en met het publiek. Wat en hoe ? Dat moet u zelf komen beleven.

De deelnemers van de Dickens Academy zullen u meenemen in die bijzondere wereld van de beroemde schrijver Charles Dickens, die de wantoestanden van die tijd aan de kaak stelde. Maar….Pas op voor schooiers en ander gespuis !!!!

bottom of page