top of page

Inschrijving Kerstmarkt 2017

Met bijna 40.000 bezoekers was het Dickensfestijn in 2016 weer een van drukst bezochte kerstmarkten in Zuid Nederland. De reacties van de bezoekers na deze laatste editie waren weer vol lof. Zowel over het aanbod als ook de sfeer.

INSCHRIJVEN KERSTMARKT 2017

De afgelopen week zijn we volop in de weer geweest met het beantwoorden van de inschrijvingen voor de kerstmarkt en de kerstfair rond het Dickensfestijn als ook DIckens by Night. Een hele klus. Mocht u zich nog niet hebben ingeschreven doet u dit dan snel ! Alleen op die manier maakt u kans op een plaatsje.

LET OP !

De definitieve bevestiging en ook locatietoewijzing volgt pas na betaling van het deelname geld.

DEELNEMEN ?

Inschrijven kan alleen via onze website

Mocht u zich al hebben ingeschreven en een reactie van ons hebben gehad vergeet dan niet het deelnamebedrag te betalen.

Noot:

Mocht u een aanbieder zijn van snacks / frites aardappelproducten en/of stroopwafels dan moeten wij u teleurstellen. Wij zijn reeds voorzien !

bottom of page