Tweede figurantenavond was top!

30 Nov 2017

Deze week bezocht weer een groep figuranten en acteurs onze informatiebijeenkomst. Er werd overlegd over de rol die iedereen wilde spelen en welk inlevingsvermogen of act daarvoor nodig is. Alles passend in de tijd van Charles Dickens. De vernieuwde opzet van de Dickensparade werd toegelicht door Joes. Om te voorkomen dat er opstoppingen in de straten van Drunen ontstaan, worden de figuranten vooral ingezet om aan te sluiten daar waar nodig, maar ook om met een act beter in te spelen op het publiek.

 

Naast 'eigen Drunens publiek', kwamen de toekomstige acteurs uit Tilburg en zelfs uit België! Om praktische redenen werden er ook al kostuums uitgezocht en gepast. Sommige kwamen zelfs al geheel in hun rol.

 

 

Zaterdagavond 16 december start het Dickensfestijn Drunen om 17.00 uur. Op het Raadhuisplein en in Dickensstreet creëren we een Winterse sfeer op de grote kerstmarkt met ruim 70 kramen met leuke kerstartikelen en lekkere eet- en drankstalletjes. Zondag 17 december vervolgen we de kerstmarkt en zullen ook de overige straten in het centrum geheel in Dickensstijl worden aangekleed. Overal vinden optredens plaats en in de kerk staat een kerststal en zingen koren hun liedjes. Tijdens de Dickensparade, in Dickensstreet, rondom de kerstmarkt en in alle straten van het centrum, de ruim 150 (!) acteurs kom je straks overal tegen. Van heel jong tot redelijk oud, op iedereen die zijn of haar acteertalent wil laten zien zijn we hartstikke trots!

 

Please reload

NIEUWS

GEZOCHT VRIJWILLIGERS!

September 30, 2017

1/3
Please reload

Recent geplaatst

November 24, 2019

December 16, 2017

December 16, 2017

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Please reload

  • Wix Facebook page

STICHTING DICKENSFESTIJN DRUNEN

Raadhuisplein 10 5151JH Drunen

KvK 60377852

Cookieverklaring www.dickensfestijndrunen.nl:

Deze website is gemaakt door 

Creative-PME Drunen

Promoties - Multimedia - Entertainment

creative-pme@ziggo.nl

06-36319786