top of page

Lest BEST!

Een laatste verhaal achter de schermen! Althans, voor deze editie....

En over wie anders, dan over oud-voorzitter en geestelijk vader van Dickensfestijn Drunen: Maurice van der Steen!

Zo'n 20 jaar geleden is het Dickensfestijn eigenlijk ontstaan, doordat Maurice als jonge winkelier van Drunen graag een levende kerststal wilde op het Raadhuisplein. Er werd toen al contact gelegd met toneelvereniging ONA en het idee voor een kerstevenement werd geboren. Dankzij zijn doorzettingsvermogen (hij bijt zich écht ergens in vast) en passie voor het festijn, starten we vandaag de 13e editie en de 3e keer Dickens by Night. Maurice is met recht ereburger van Dickensfestijn Drunen en de geestelijk vader achter dit fantastische evenement voor de gemeente Heusden!

Maurice, dit is een persoonlijke note van ons (het bestuur) aan jou. Je hebt vorig jaar afscheid genomen als voorzitter, maar bent tot het laatste moment nu nog steeds betrokken. Je hebt alles geregeld rondom de artiesten en optredens, je hebt de PR overgedragen en je bent aanwezig om alles in goede banen te regelen tijdens de opbouw. We hopen dat je ons volgend jaar op de achtergrond blijft bijstaan met raad en daad. Maar je mag het vanavond echt gaan loslaten en genieten van 2 geweldige dagen! We gaan zondag aan het einde van de dag een geweldige toost op je nemen! BEDANKT!

En als je Maurice tijdens Dickensfestijn tegenkomt, schud hem dan gerust de hand! :-)


bottom of page