top of page

Perfect Dakkapellen B.V.

Binnen no-time een dakkapel op je huis, onderhoudsvrij en duurzaam. Dat is de kracht van Perfect Dakkapellen. Klanten laten genieten van ons werk: meer licht, meer ruimte en meer woongenot.

Onze polyester dakkapellen zijn uniek in de markt. Wij hebben onze dakkapel door de jaren heen steeds verder doorontwikkeld tot het product wat wij vandaag de dag met veel trots op woningen plaatsen.

De dakkapellen kunnen volledig naar wens worden gemaakt. Alles is maatwerk en volgens de wettelijke voorwaarden geproduceerd. Door middel van een vrijblijvend adviesgesprek bij de mensen thuis of in onze showroom inventariseren we de wensen en de mogelijkheden. Wij begeleiden de klant bij het samenstellen van de dakkapel. Wij hebben verschillende uitvoeringen zodat er altijd een uitvoering is die bij de stijl van de woning past. Indien gewenst kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen bij het aanvragen van een vergunning.

Wij streven naar een korte levertijd, tussen de 8 en 12 weken kan de dakkapel al op de woning staan, de montage is in 1 dag geregeld.


Inmiddels zijn wij gevestigd aan de Lipsstraat 52 in Drunen.

Medio januari 2022 openen wij onze showroom, kom dus gerust eens een kijkje nemen!

Algemeen: 0416 2350 50


Comments


bottom of page