top of page

Meer en meer sponsoren, kramen, aanmeldingen workshops..... Dickensfestijn 2015 wordt geweldig.

Met een uitbreiding van het bestaande bestuur van 2 naar nu 6 personen is begin 2015 een enorme stap gezet naar een verdere professionalisering en groei van het Dickensfestijn in Drunen. En dat is terug te zien in van alles. Na een paar voorzichtige stappen in 2014 op het gebied van media en het Dickensstraatje is dit jaar mede door financiële steun van een paar grote sponsoren een nieuwe Dickensstraat ontworpen, gemaakt en geschilderd. Maar ook zijn er geweldige vorderingen gemaakt bij de nieuw opgerichtte Dickens Academy. De kerstmarkt rond het Dickensfestijn is vergroot, reclameborden vernieuwd en het aantal Vrienden van Dickens groeit nog iedere dag. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.. Het Dickensfestijn 2015 wordt groots, geweldig en heel leuk. Niet voor niets zeggen we "KOM, BEGEEF EN BELEEF DICKENSFESTIJN 2015"

Het Dickensfestijn Drunen is dit jaar op zondag 20 december van 12.00 - 17.00 uur.

bottom of page