top of page

Eerste 110 inschrijvingen Kerstmarkt/kerstfair al binnen

Vorig jaar bezochten meer dan 35.000 bezoekers de 11e editie van het Dickensfestijn in Drunen. Ze beleefden een kerstmarkt in de tijd van Mr. Scrooge en Oliver Twist. Ook dit jaar zullen ruim 400 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven komen: van weeskinderen tot dronkaards, van dienstmeisjes tot deftige lieden. Net als toen trekken er schapenhoeders en hun schapen door de straten, rijdt er een paardentram en treden er vuurspuwers op. Overal hoor je kerstmuziek, voel je de warmte van kampvuren en ruik je de geur van Marshmellows.

Rondom dit hele gebeuren zal dit jaar zowel op zondag als op zaterdagavond een kerstfair/markt georganiseerd worden. Meedoen ? Of gewoon meer informatie... Je vindt het op onze website

bottom of page