HELP jij ons ?


Het Dickensfestijn is na 12 jaar een begrip voor Drunen en omstreken. Vele duizenden bezochten onze kerstmarkt in Dickensstijl de afgelopen jaren. Het resultaat van jarenlange inspanning.

Vooral door de enorme groei die het Dickensfestijn in korte tijd heeft gerealiseerd, is het wenselijk om onze groep te versterken. Dit om de kwaliteit en de continuïteit van het evenement te waarborgen. Dit wordt gemakkelijker als de organisatie groter is en de werkzaamheden eenvoudiger verdeeld kunnen worden. Deze wens wordt vergroot doordat een aantal bestuursleden heeft aangegeven hun activiteiten, door andere verplichtingen, op een lager pitje te zetten.

Als organisatie zijn we dan ook op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te helpen het Dickensfestijn ook na dit jaar te organiseren. Heb je belangstelling om deel uit te maken van een leuke groep, kan je goed werken in teamverband en heb je organisatorisch talent of ben je lekker creatief of juist financiëel onderlegd mail dan naar dickensfestijn.creative.pme@gmail.com

of bel met 06-36319786


NIEUWS
Recent geplaatst
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Wix Facebook page

STICHTING DICKENSFESTIJN DRUNEN

Wilhelminastraat 69 5151BX Drunen

KvK 60377852

Cookieverklaring www.dickensfestijndrunen.nl:

Deze website is gemaakt door 

Creative-PME Drunen

Promoties - Multimedia - Entertainment

creative-pme@ziggo.nl

06-36319786