DICKENS GELDBUIDEL


Tijdens het Dickens weekend op zaterdag 17 en zondag 18 december hebben we in samenwerking met Rabobank De Langstraat een unieke lederen Dickens geldbuidel ontwikkeld. Dit collectors item is te koop voor slechts vijf euro en de opbrengst komt ten goede aan de stichting Dickens Festijn Drunen die daarmee de volgende editie mogelijk kan maken. De geldbuidel wordt te koop aangeboden door Marskramers die in het centrum van Drunen rondlopen. Een mooi cadeau voor jong en oud en een mooi aandenken aan het leukste winterevenement van Brabant!

Wij bedanken Rabobank de Langstraat voor hun medewerking.


NIEUWS
Recent geplaatst
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Wix Facebook page

STICHTING DICKENSFESTIJN DRUNEN

Wilhelminastraat 69 5151BX Drunen

KvK 60377852

Cookieverklaring www.dickensfestijndrunen.nl:

Deze website is gemaakt door 

Creative-PME Drunen

Promoties - Multimedia - Entertainment

creative-pme@ziggo.nl

06-36319786