top of page

Tweede kennismakingsavond figuranten

Aan alle deelnemers van het Dickensfestijn Drunen

(die tijdens de eerste kennismakingsavond op 14 november niet aanwezig konden zijn)

Onlangs heb je je opgegeven als figurant voor het Dickensfestijn / Dickens by Night 2017. Iets waar wij als organisatie heel erg blij mee zijn.

Zoals je mogelijk tevens vernomen hebt, is er dit jaar binnen de organisatie een heleboel veranderd met het vertrek van Ada Huis in 't Veld. Zo zijn Hannie van Spijk-Rijpert en Wendy de Kok (beide van ONA) bij onze organisatie gekomen en verantwoordelijk voor de theatrale invulling van het festijn. Daarbij worden ze waar mogelijk bijgestaan door Mirabel Gruys. Een enorme klus voor dit team, maar door deze andere insteek ontstaan veel mogelijkheden.

In tegenstelling tot eerdere edities studeren we geen stukjes/rollen vooraf in, maar willen we je vooral veel vrijheid geven om jezelf te ontplooien. Natuurlijk wel in de (tijds)geest van Dickens. Tegelijkertijd willen we voorkomen dat we teveel van hetzelfde krijgen en verzoeken we jullie allemaal om breder te denken dan de rol van straatschoffie, dronkaard of vrouw van lichte zeden. Denk daarbij aan

Rondom deze typetjes en de diverse "speelruimtes" hebben we hele leuke ideeën ontwikkeld waar we jullie graag in willen meenemen. Daarom maken we graag met jou en je ideeën kennis en kijken hoe we elkaar kunnen helpen met het neerzetten van je rol.

We nodigen je dan ook graag uit op onze 2e kennismakingsavond op dinsdag 28 november aanstaande. Op de eerste avond (2 weken geleden) mochten we ruim 35 mensen verwelkomen en zijn geweldige ideeën ontstaan.

Kun je niet deze avond meld dit dan even vóór 25 november bij Hannie of Wendy!

Waar: (Voormalig) Basisschool De Wegwijzer, Von Suppéstraat/Chopinstraat Drunen.

Wanneer: 28 november 19.00 uur


bottom of page