top of page

Hout!

Dit keer een verhaal achter de schermen met het thema 'hout'. Je zou zeggen, wat heeft hout met het Dickensfestijn Drunen te maken? Welnu, hout is erg belangrijk voor ons evenement. De houten gevels in Dickensstreet bijvoorbeeld worden versterkt door het hout van Houtemballage Hoge Schijf B.V. Deze houten constructie kunnen we opbouwen dankzij de rolsteiger en ladder van John Musters. De houten gevels, houten afzetwanden en alle andere houten decoratie worden door onze vrijwilligers eigenhandig geschilderd met de verf en latex van Schildersbedrijf Vd Lee. We maken alles op de juiste kleur om in de negentiende eeuwse sferen te blijven.

Uiteraard kun je met hout ook een mooi fikkie steken! En dat doen we dan ook met het hout van Richard van Hasselt voor de vreugdevuren op het plein. Dit vuur geeft het Dickensfestijn een magische sfeer, vooral als het al vroeg donker wordt en we met een glühwein (of biertje) in onze hand de marshmallows gaan roosteren. Uiteraard doen we dit dan wel veilig en gecontroleerd met de brandblussers van Rola Brandbeveiliging.

Zo zie je maar, met hout kunnen we veel, zonder hout zijn we nergens... Alle gekheid op een houtje, wij zijn dankbaar dat we dit mooie werk kunnen doen mede dankzij betrokken sponsoren als deze! Zonder hen zijn we ook nergens. Bedankt aan iedereen die een bijdrage levert aan onze 'houten' Dickensstreet! We ontmoeten je graag op zaterdagavond 16 en zondagmiddag 17 december! ;-)

Foto: Drunen4You


bottom of page