top of page

Programma is definitief

Dickensfestijn Drunen is hét december-uitje voor het hele gezin. Naast een sfeervolle kerstmarkt, gezellige eet- en drankkramen, een kerstconcert, optredens in de Lambertuskerk, kerstvuren, koren, orkesten en straattheater zijn er diverse activiteiten voor kinderen. Denk aan een spectaculaire roofvogelshow, vuurspuwers, circus- en kermisacts uit de negentiende eeuw, een levende kerststal, kerstverhalen, schapen en ganzen en een draaimolen. De iets oudere kinderen kunnen griezelen op het kerkhof in Dickensstreet, waar ze meer te weten komen over Charles Dickens en zijn familie. Op zaterdagavond starten we Dickensfestijn Drunen met een lampionnenoptocht samen met de Clan Lamont Pipe band.

Bekijk hier het volledige programma, de plattegronden, route en parkeren. Kom, begeef en beleef Dickensfestijn Drunen!


bottom of page