Programma is definitief

Dickensfestijn Drunen is hét december-uitje voor het hele gezin. Naast een sfeervolle kerstmarkt, gezellige eet- en drankkramen, een kerstconcert, optredens in de Lambertuskerk, kerstvuren, koren, orkesten en straattheater zijn er diverse activiteiten voor kinderen. Denk aan een spectaculaire roofvogelshow, vuurspuwers, circus- en kermisacts uit de negentiende eeuw, een levende kerststal, kerstverhalen, schapen en ganzen en een draaimolen. De iets oudere kinderen kunnen griezelen op het kerkhof in Dickensstreet, waar ze meer te weten komen over Charles Dickens en zijn familie. Op zaterdagavond starten we Dickensfestijn Drunen met een lampionnenoptocht samen met de Clan Lamont Pipe band.

Bekijk hier het volledige programma, de plattegronden, route en parkeren. Kom, begeef en beleef Dickensfestijn Drunen!


NIEUWS
Recent geplaatst
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Wix Facebook page

STICHTING DICKENSFESTIJN DRUNEN

Wilhelminastraat 69 5151BX Drunen

KvK 60377852

Cookieverklaring www.dickensfestijndrunen.nl:

Deze website is gemaakt door 

Creative-PME Drunen

Promoties - Multimedia - Entertainment

creative-pme@ziggo.nl

06-36319786