Goede Doelen plein

A.s. zaterdagavond en zondag kun je op Dickensfestijn Drunen de sfeervolle kerstfair bezoeken. Graag vragen wij je aandacht voor het Goede Doelen plein. Dit plein is ongeveer 7 jaar geleden ontstaan omdat we iets wilden doen met de kerstgedachte (goede doelen). Steeds meer goede doelen sluiten zich aan en er is vaak een wachtlijst. De kramen worden door ons gratis ter beschikking gesteld en het plein worden mogelijk gemaakt mede dankzij Software Society. De deelnemers, waaronder SamenLoop voor Hoop gemeente Heusden, Drunens Wandelfestival, Hulphond Nederland en Stichting Tess, vragen aandacht voor hun goede doel en bedenken vaak iets leuks om te verkopen. Nog een goede reden om hier een bezoekje te brengen! Dat kan op: zaterdagavond 17.00-22.00 uur of zondagmiddag 12.00-17.00 uur


NIEUWS
Recent geplaatst
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Wix Facebook page

STICHTING DICKENSFESTIJN DRUNEN

Wilhelminastraat 69 5151BX Drunen

KvK 60377852

Cookieverklaring www.dickensfestijndrunen.nl:

Deze website is gemaakt door 

Creative-PME Drunen

Promoties - Multimedia - Entertainment

creative-pme@ziggo.nl

06-36319786