top of page

Goede Doelen plein

A.s. zaterdagavond en zondag kun je op Dickensfestijn Drunen de sfeervolle kerstfair bezoeken. Graag vragen wij je aandacht voor het Goede Doelen plein. Dit plein is ongeveer 7 jaar geleden ontstaan omdat we iets wilden doen met de kerstgedachte (goede doelen). Steeds meer goede doelen sluiten zich aan en er is vaak een wachtlijst. De kramen worden door ons gratis ter beschikking gesteld en het plein worden mogelijk gemaakt mede dankzij Software Society. De deelnemers, waaronder SamenLoop voor Hoop gemeente Heusden, Drunens Wandelfestival, Hulphond Nederland en Stichting Tess, vragen aandacht voor hun goede doel en bedenken vaak iets leuks om te verkopen. Nog een goede reden om hier een bezoekje te brengen! Dat kan op: zaterdagavond 17.00-22.00 uur of zondagmiddag 12.00-17.00 uur


bottom of page